Even voorstellen: Tamara Mol

, , 17 september 2019

Ik ben Tamara Mol en ik ondersteun inmiddels 8 jaar ondernemersverenigingen, brancheverengingen en bedrijven met secretarieel werk. De laatste 4 jaar doe ik dit als zelfstandige vanuit mijn bedrijf TOOS office ondersteuning. Organiseren, marketing, communicatie via website, nieuwsbrief, social media, maar ook notuleren, factureren en andere administratiezaken. Ik pak het graag op voor mijn klanten!

De afgelopen 3 jaar doe ik dit ook voor de Zaanse Uitdaging. Een welkome afwisseling op maatschappelijk gebied en weer een andere ‘wereld’ dan die van de ondernemers vanuit de bedrijventerreinen. Naast het ondersteunen van het bestuur en de matchgroep, gebruik ik mijn netwerk om de ondernemers enthousiast te krijgen de vragen van maatschappelijke organisaties in te vullen.

Een belangrijk evenement voor de Zaanse Uitdaging is de beursvloer. Hier komen de maatschappelijke organisaties met hun vraag en de ondernemers met het aanbod samen om ter plekke een match te maken. De organisatie en het aantrekken van ondernemers voor de beursvloer is iets waar ik me mee bezig houd. Het groeiende succes van de beursvloer en het vergroten van de bekendheid van de Zaanse Uitdaging in het algemeen, is iets dat me trots maakt hier deel van uit te maken.

Ook dit jaar weer staat de beursvloer op het programma. Donderdag 10 oktober vindt het plaats bij het Inntel Hotel Zaandam – Amsterdam. Het belooft weer een succes te worden! Bent u er ook bij? Lees hier meer en meld u aan!