Zaanse Ondernemersdag

 

 

Zaanse ondernemersdag 2016Zaanse Ondernemersdag 2015 steunt de Zaanse Uitdaging.
De Stichting Ondernemersdag Zaanstreek draagt de Zaanse Uitdaging een warm hart toe en ondersteunt de Zaanse Uitdaging als partner. De Zaanse Uitdaging is aanwezig op 10 november om ondernemers meer informatie te bieden over maatschappelijk betrokken ondernemen.
De stichting Zaanse Ondernemersdag is op 6 februari 1989 opgericht op initiatief van de Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner, Vereniging Ondernemerskring Zaanstreek (OZ), Koninklijk Nederlands Ondernemers Verbond (KNOV) district Zaanstreek, Maatschappij voor Nijverheid en Handel (MNH) departement Zaanstreek, Kamer van Koophandel en Fabrieken voor de Zaanstreek en gemeente Zaanstad.
In de loop der jaren heeft de Zaanse Ondernemersdag zich ontwikkeld van een puur informatieve bijeenkomst tot een dynamisch en interactief netwerkevenement. De belangrijkste doelstelling daarbij is het ondernemerschap in een zo breed mogelijk perspectief te plaatsen. Dat betekent onder meer dat de Ondernemersdag een brug moet vormen tussen bedrijven en instellingen in de Zaanstreek en landelijke ontwikkelingen, meningen en visies. Met boeiende thema’s, interessante panelleden, scherpe gespreksleiders, aansprekende gasten en de jaarlijkse uitreiking van de Zaanse Ondernemingsprijs en sinds 2008 ook de Zaanse Startersprijs, is de Zaanse Ondernemersdag elk jaar opnieuw een belevenis waar nog lang over wordt gesproken!
Voor meer informatie kijkt u op www.zaanseondernemersdag.nl.