29 nov: vierde Matchgroep-bijeenkomst 2017

Op 29 november bespreekt onze matchgroep de binnengekomen aanvragen. Aanvragen die uiterlijk een week voor die datum zijn binnengekomen, worden nog besproken. Na afloop krijgen aanvragers bericht of de aanvraag opgepakt wordt.

 

20 okt: Zaanse Beursvloer 2017 

Schrijf het alvast in potlood in uw agenda. De vierde Zaanse Beursvloer zal nog drukker worden dan de mooie editie van 2016 in de foyer van het Zaantheater. Zie ook het filmpje op de homepage ter inspiratie.

 

13 sept: derde Matchgroep-bijeenkomst 2017

Op 13 september bespreekt onze matchgroep de binnengekomen aanvragen. Aanvragen die uiterlijk een week voor die datum zijn binnengekomen, worden nog besproken. Na afloop krijgen aanvragers bericht of de aanvraag opgepakt wordt.

 

16 juni:  Hart- en Zieldag Royal Duyvis Wiener B.V.

We zien nu alweer uit naar de jaarlijkse Hart- en Zieldag in samenwerking met Royal Duyvis Wiener B.V. ! Geweldig om dan weer bijna twintig Zaanse Maatschappelijke initiatieven vooruit te helpen met allerlei klussen en doe-dingen.

 

19 mei: tweede Matchgroep-bijeenkomst 2017

Op 19 mei bespreekt onze matchgroep de binnengekomen aanvragen. Aanvragen die uiterlijk een week voor die datum zijn binnengekomen, worden nog besproken. Na afloop krijgen aanvragers bericht of de aanvraag opgepakt wordt.

 

15 feb: eerste Matchgroep-bijeenkomst 2017

Op 15 februari bespreekt onze matchgroep de binnengekomen aanvragen. Aanvragen die uiterlijk een week voor die datum zijn binnengekomen, worden nog besproken. Na afloop krijgen aanvragers bericht of de aanvraag opgepakt wordt.

 

2 nov: vierde Matchgroep-bijeenkomst 2016

Op 2 november bespreekt onze matchgroep de binnengekomen aanvragen. Aanvragen die uiterlijk een week voor die datum zijn binnengekomen, worden nog besproken. Na afloop krijgen aanvragers bericht of de aanvraag opgepakt wordt.

 

7 okt: Zaanse Beursvloer 2016

Op 7 oktober ruilen bedrijven en maatschappelijke projecten vraag en aanbod (kennis, materialen, mensen) uit tijdens de derde Zaanse Beursvloer in het Zaantheater. Met gesloten beurzen! Doe je mee? Formuleer dan beknopt jouw vraag en/of aanbod. Aanmelding voor de beursvloer verloopt via www.platformaandezaan.nl.

 

21 sept: derde Matchgroep-bijeenkomst 2016

Op 21 september bespreekt onze matchgroep de binnengekomen aanvragen. Aanvragen die uiterlijk een week voor die datum zijn binnengekomen, worden nog besproken. Na afloop krijgen aanvragers bericht of de aanvraag opgepakt wordt.

 

Officiële start Zaanse Uitdaging maandag 14 september 2015

Op maandag 14 september 2015 gaat de Zaanse Uitdaging officieel van start tijdens de maatschappelijke beursvloer. De zomerperiode wordt verder benut voor het invullen van de organisatie en het werven van founders. Samen met Platform Aan de Zaan organiseert de Zaanse Uitdaging de maatschappelijke beursvloer. Een feestelijk moment dus. Wilt u zich inschrijven of meer informatie ontvangen? Laat het ons weten via info@zaanseuitdaging.nl.