Algemeen bestuurslid gezocht voor Buurttuin Poelenburg

Buurttuin Poelenburg ‘De Groene Oase’ is een unieke groene ontmoetingsplek aan de rand van Poelenburg waar buurtbewoners uit Poelenburg en Peldersveld elkaar kunnen ontmoeten en (zelf) activiteiten kunnen organiseren. De Buurttuin is ongeveer 2.000 m2 groot. Naast de siertuin en fruitboomgedeelte heeft de Buurttuin ook moestuinbakken die in gebruik worden gegeven aan buurtbewoners.

Het bestuur van de Buurttuin zoekt een enthousiast algemeen bestuurslid (vrijwilliger). Je hebt belangstelling voor groen, natuur en bestuurswerk. Daarnaast ben je ongeveer vier uur per week beschikbaar? Woon je in Poelenburg of Peldersveld? Dan ben jij de persoon die we zoeken.

Heb je ervaring als bestuurslid is dat mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk. Belangrijk is dat je accuraat en stipt kunt werken. De werkzaamheden vragen ongeveer vier uur per week van je tijd. Je doet de werkzaamheden zelfstandig, op de tijd welke jou het beste uitkomt en vanuit huis.

We vragen je om maandelijks ongeveer vier uur de handen uit de mouwen te steken op de Buurttuin. Samen met de andere bestuursleden doen we dan klussen en klusjes onder leiding van de beheerder.

Als lid van het bestuur neem je samen met de overige leden besluiten ten aanzien van het beleid van de stichting, de uitvoering van het beleid en de te realiseren projecten. Je neemt deel aan overleggen met het bestuur en met externe contacten. In overleg met de overige bestuursleden kan je interessante projecten opzetten en uitvoeren. Je hebt als bestuurslid de mogelijkheid om jaarlijks een moestuinbak in gebruik te nemen, zodat je je eigen groenten kunt kweken.

Heb je interesse dan komen we graag met je in contact. Wil je een e-mail sturen met je gegevens en een korte motivatie waarom je bestuurslid van de stichting wilt worden. De e-mail kan je richten aan Ton vd Berg voorzitter@buurttuinpoelenburg.nl

Scroll naar top