Ik doe mee

Als ondernemer bent u enorm belangrijk om onze samenleving sterker en mooier te maken. Op verschillende manieren kunt u uw maatschapppelijke betrokkenheid tot uiting brengen en zo bijdragen aan een beter woon- en leefklimaat van streekgenoten in een kwetsbare positie. Van kleine tot grote bijdrages: alles is welkom en hard nodig! Door al die bijdragen ontstaat namelijk een groot maatschappelijk betrokken ondernemersnetwerk.

Onderstaand staan een aantal mogelijkheden die wij kunnen bieden. Zit er iets voor u bij? Of heeft u een ander voorstel? Of wilt u de Landelijke Uitdaging ondersteunen (65 Uitdagingen)? Mail of bel ons dan voor een afspraak en wij komen graag bij u langs: info@zaanseuidtaging.nl, 06-24204792.

Doet u al mee? Dan staat uw logo al op de “partners en vrienden”-pagina en zijn we, mede namens alle maatschappelijke organisaties, enorm dankbaar voor de steun!

Sociaal aandeelhouder

U bent misschien al een maatschappelijk betrokken ondernemer. Wellicht heeft u al eens een match gemaakt via uw materialen, menskracht of kennis. Kunnen we u ook Sociaal Aandeelhouder maken? Dan kan onze Uitdaging nog meer betekenen voor onze omgeving en kan de omloopsnelheid van materialen en advies weer verhoogd worden. En u krijgt er veel voor terug!

Vriend

Dankzij onze vrienden kunnen wij mooie activiteiten en evenementen voor onze lokale samenleving organiseren. En zoveel mogelijk maatschappelijke matches maken, waardoor we samen onze eigen streek mooier maken voor alle betrokkenen. Kunnen we u uitdagen?

Maatschappelijk Partner

Onze stichting zou nergens zijn zonder onze partners: de grondleggers die zich al vanaf het begin inzetten en bedrijven die later instappen omdat ze de kracht van de Uitdaging voor de lokale samenleving belangrijk vinden. Wordt u ook Maatschappelijk Partner?
Share This