Onderstaande bedrijven en organisaties ondersteunen de Zaanse Uitdaging met een financiële bijdrage of met een samenwerkingsovereenkomst. Daarnaast hebben we nog een club van 100 met ondernemers die jaarlijks 100 euro doneren om de organisatie draaiende te houden. Wilt ons ook ondersteunen? Kijk hier voor de mogelijkheden en/of neem voor meer informatie contact op via info@zaanseuitdaging.nl of 06-24204792.

Partners en Vrienden

Rabobank Zaanstreek is als maatschappelijk betrokken bank al sinds 2016 partner van de Zaanse Uitdaging en sindsdien ook prominent aanwezig op onze jaarlijkse Beursvloer. In ons Stichtingsbestuur is de bank bovendien altijd vertegenwoordigd met een medewerker.

PUIK is een full service internetbedrijf. We zijn trots op onze Achterhoekse oorsprong en bouwen dagelijks aan nieuwe websites, webshops en webconcepten. We bouwen uitsluitend in WordPress en hosten en onderhouden alle websites zelf. Zo garanderen we snelheid, veiligheid en vindbaarheid.

A&A Capacity is een erkend computerbedrijf en ICT leverancier waar u kunt vertrouwen op de ICT-infrastructuur en goed advies over de beste oplossingen voor uw organisatie. Bij calamiteiten wilt u snel geholpen worden en u wilt weten waar u aan toe bent. Hier vindt u alle oplossingen voor IT, telecom en websitediensten onder één dak.
Gemeente Zaanstad ondersteunt de Zaanse Uitdaging sinds de oprichting. Op verschillende vlakken werken we samen. Bijvoorbeeld communicatief. Ook overleggen we regelmatig en organiseren we samen een Hart- en Zieldag voor het personeel.
Zuiver is een Zaanse interieur ontwerper met originele meubels, verlichting en accessoires. De collectie van Zuiver wordt inmiddels verkocht in meer dan 70 landen. Zuiver is een langjarige vriend van de Zaanse Uitdaging.

Inntel Hotels Amsterdam Zaandam is langjarig Vriend. En ook nog eens sponsor (zalencentrum, hapjes, drankjes) van onze jaarlijkse Beursvloer. Bovendien stellen alle acht Inntel-hotels van de keten hun afgeschreven ICT-apparatuur via de Zaanse Uitdaging maatschappelijk beschikbaar

Grond-, weg- en waterbouwbedrijf Afezo is gevestigd in het Westelijk Havengebied van Amsterdam, tegenover het Hembrugterrein. Als onderdeel van opdrachten voor gemeente Zaanstad, zet het bedrijf zich maatschappelijk in. Onder meer via de Zaanse Uitdaging.

GZ OfficeXperience is sociaal aandeelhouder van de Uitdaging. Als kantoorinrichter betekent het bedrijf bovendien regelmatig iets voor maatschappelijke organisaties.

Seijsener Rekreatietechniek is Vriend van de Zaanse Uitdaging. Een landelijk bekend Zaans bedrijf met veel technische kennis. Prachtig om zulke bedrijven aan boord te hebben!

Ondernemersvereniging Zaanstad Zuid, de fusievereniging van BIA en Zaandelta, ondersteunt ons inmiddels al enige jaren met het benaderen van ondernemers. We krijgen diverse mogelijkheden in gesprek te komen met de ondernemers.

Bedrijvenvereniging Wormerland geeft de Zaanse Uitdaging de gelegenheid om in contact te komen met ondernemers in het gebied.

Er is een samenwerking met gemeente Wormerland, bijvoorbeeld als het gaat om het beschikbaar stellen van ICT aparatuur voor de Stichting ICT vanaf morgen.

We zijn blij dat Zaanstad Funderingen in deze rare Corona-tijd Vriend van de Zaanse Uitdaging is geworden. En ook nog eens voor drie jaar! Het logo van dit nieuwe bedrijf is zichtbaar op steeds meer Zaanse huizen, waarvan de fundering hersteld wordt. En nu versterkt deze kersverse Vriend de streek ook boven de grond, door via ons maatschappelijke organisaties vooruit te helpen.

De Nederlandsche Maatschappij voor Nijverheid en Handel, kortweg De Maatschappij, is hét onafhankelijke netwerk voor ondernemende mensen uit overheid, bedrijven en kennisinstellingen. Van zzp’er tot wethouder, van directeur tot docent. Ze gaan open en onbevangen met elkaar in gesprek en inspireren elkaar om verder te denken dan het eigen vakgebied en eigenbelang. ​

Club van 100

Share This