Partners en Vrienden

Rabobank Zaanstreek is als maatschappelijk betrokken bank al sinds 2016 partner van de Zaanse Uitdaging en sindsdien ook prominent aanwezig op onze jaarlijkse Beursvloer. In ons Stichtingsbestuur is de bank bovendien altijd vertegenwoordigd met een medewerker.

PUIK is een full service internetbedrijf. We zijn trots op onze Achterhoekse oorsprong en bouwen dagelijks aan nieuwe websites, webshops en webconcepten. We bouwen uitsluitend in WordPress en hosten en onderhouden alle websites zelf. Zo garanderen we snelheid, veiligheid en vindbaarheid.

A&A Capacity is een erkend computerbedrijf en ICT leverancier waar u kunt vertrouwen op de ICT-infrastructuur en goed advies over de beste oplossingen voor uw organisatie. Bij calamiteiten wilt u snel geholpen worden en u wilt weten waar u aan toe bent. Hier vindt u alle oplossingen voor IT, telecom en websitediensten onder één dak.
Gemeente Zaanstad ondersteunt de Zaanse Uitdaging sinds de oprichting. Op verschillende vlakken werken we samen. Bijvoorbeeld communicatief. Ook overleggen we regelmatig en organiseren we samen een Hart- en Zieldag voor het personeel.
Zuiver is een Zaanse interieur ontwerper met originele meubels, verlichting en accessoires. De collectie van Zuiver wordt inmiddels verkocht in meer dan 70 landen. Zuiver is een langjarige vriend van de Zaanse Uitdaging.

Inntel Hotels Amsterdam Zaandam is langjarig Vriend. En ook nog eens sponsor (zalencentrum, hapjes, drankjes) van onze jaarlijkse Beursvloer. Bovendien stellen alle acht Inntel-hotels van de keten hun afgeschreven ICT-apparatuur via de Zaanse Uitdaging maatschappelijk beschikbaar

Grond-, weg- en waterbouwbedrijf Afezo is gevestigd in het Westelijk Havengebied van Amsterdam, tegenover het Hembrugterrein. Als onderdeel van opdrachten voor gemeente Zaanstad, zet het bedrijf zich maatschappelijk in. Onder meer via de Zaanse Uitdaging.
GZ OfficeXperience is sociaal aandeelhouder van de Uitdaging. Als kantoorinrichter betekent het bedrijf bovendien regelmatig iets voor maatschappelijke organisaties.
Seijsener Rekreatietechniek is Vriend van de Zaanse Uitdaging. Een landelijk bekend Zaans bedrijf met veel technische kennis. Prachtig om zulke bedrijven aan boord te hebben!
OVZZ is als recente fusie van BIA en ZaanDelta, de grootste ondernemersvereniging van de Zaanstreek. We zijn al ruim drie jaar verbonden en steeds meer ondernemers staan open voor een helpende hand aan maatschappelijke projecten.
De samenwerking met BV Wormerland leidt onder meer tot wederzijdse communicatie, inzameling van tweedehands ICT Apparatuur en deelname van ondernemers aan de Beursvloer. Een prima ondernemersnetwerk, met korte lijnen!
We trekken maatschappelijk samen op met gemeente Wormerland. Vooral op het gebied van arbeidsparticipatie. Door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt aan werk te helpen, via hergebruik van ICT-apparatuur.
Share This