Onderstaande bedrijven en organisaties ondersteunen de Zaanse Uitdaging met een financiële bijdrage of met een samenwerkingsovereenkomst. Daarnaast hebben we nog een club van 100 met ondernemers die jaarlijks 100 euro doneren om de organisatie draaiende te houden. Wilt ons ook ondersteunen? Kijk hier voor de mogelijkheden en/of neem voor meer informatie contact op via info@zaanseuitdaging.nl of 06-24204792.

Partners

Rabobank Zaanstreek is als maatschappelijk betrokken bank al sinds 2016 partner van de Zaanse Uitdaging en sindsdien ook prominent aanwezig op onze jaarlijkse Beursvloer. In ons Stichtingsbestuur is de bank bovendien altijd vertegenwoordigd met een medewerker.
Gemeente Zaanstad ondersteunt de Zaanse Uitdaging sinds de oprichting. Op verschillende vlakken werken we samen. Bijvoorbeeld communicatief. Ook overleggen we regelmatig en organiseren we samen een Hart- en Zieldag voor het personeel.
Zuiver is een Zaanse interieur ontwerper met originele meubels, verlichting en accessoires. De collectie van Zuiver wordt inmiddels verkocht in meer dan 70 landen. Zuiver is een langjarige vriend van de Zaanse Uitdaging.

Vrienden

Seijsener Rekreatietechniek is Vriend van de Zaanse Uitdaging. Een landelijk bekend Zaans bedrijf met veel technische kennis. Prachtig om zulke bedrijven aan boord te hebben!

We zijn blij dat Zaanstad Funderingen in deze rare Corona-tijd Vriend van de Zaanse Uitdaging is geworden. En ook nog eens voor drie jaar! Het logo van dit nieuwe bedrijf is zichtbaar op steeds meer Zaanse huizen, waarvan de fundering hersteld wordt. En nu versterkt deze kersverse Vriend de streek ook boven de grond, door via ons maatschappelijke organisaties vooruit te helpen.

Er is een samenwerking met gemeente Wormerland, bijvoorbeeld als het gaat om het beschikbaar stellen van ICT aparatuur voor de Stichting ICT vanaf morgen.

PUIK is een full service internetbedrijf. We zijn trots op onze Achterhoekse oorsprong en bouwen dagelijks aan nieuwe websites, webshops en webconcepten. We bouwen uitsluitend in WordPress en hosten en onderhouden alle websites zelf. Zo garanderen we snelheid, veiligheid en vindbaarheid.

Sociaal aandeelhouders

De Nederlandsche Maatschappij voor Nijverheid en Handel, kortweg De Maatschappij, is hét onafhankelijke netwerk voor ondernemende mensen uit overheid, bedrijven en kennisinstellingen. Van zzp’er tot wethouder, van directeur tot docent. Ze gaan open en onbevangen met elkaar in gesprek en inspireren elkaar om verder te denken dan het eigen vakgebied en eigenbelang. ​

GZ OfficeXperience is sociaal aandeelhouder van de Uitdaging. Als kantoorinrichter betekent het bedrijf bovendien regelmatig iets voor maatschappelijke organisaties.

Netwerkpartners

Zaankanters voor Elkaar is het platform waar organisaties en Zaankanters elkaar vinden voor vrijwilligerswerk en burenhulp.

Bedrijvenvereniging Wormerland geeft de Zaanse Uitdaging de gelegenheid om in contact te komen met ondernemers in het gebied.

Zaanlinq is het netwerk voor Zaanse Zakenvrouwen. Zaanlinq ondersteunt de Zaanse Uitdaging met het communiceren van belangrijke onderwerpen en in contact brengen met haar ondernemers.

Ondernemersvereniging Zaanstad Zuid, de fusievereniging van BIA en Zaandelta, ondersteunt ons inmiddels al enige jaren met het benaderen van ondernemers. We krijgen diverse mogelijkheden in gesprek te komen met de ondernemers.

Rodi Media is met haar diverse uitgaven in de Zaanstreek partner van de Zaanse Uitdaging. Waar mogelijk pakt Rodi de nieuwsartikelen van de Zaanse Uitdaging op.

Club van 100

Share This