5e Zaanse Beursvloer in Lab-44

18 juli 2018

Save the date | 19 oktober 2018 15.00 – 18.00 uur

De Zaanse Uitdaging nodigt uw organisatie van harte uit mee te doen aan de Zaanse Beursvloer op vrijdagmiddag 19 oktober 2018.

Wat is de Zaanse Beursvloer?
De Zaanse Beursvloer is een slagvaardige bijeenkomst, op 19 oktober in Lab44 (Hembrugterrein). Maatschappelijke organisaties en bedrijven komen dan bij elkaar, om ‘matches’ te maken tussen vraag en aanbod. Met gesloten beurs!

Is uw stichting, vereniging of organisatie op zoek naar vakkennis, materialen en/of vrijwilligersuren? Sla dan uw slag!

Voorbeelden matches
* Het gebouw van uw organisatie heeft onderhoud nodig, maar er zijn nauwelijks middelen –> een bouwbedrijf biedt materialen en/of een beperkt aantal manuren aan.
* De administratie is onvoldoende goed georganiseerd –> een administratiekantoor stelt gratis advies beschikbaar.
* Meer bekendheid zou uw organisatie/project een flinke impuls geven –> een communicatiebedrijf denkt 2 uur mee of een lokale krant biedt u gratis exposure.

Minstens verdubbelen in 2018
De Zaanse Beursvloer vindt voor de vijfde keer plaats. De vorige editie leidde in anderhalf uur tot 47 matches met een gekapitaliseerde waarde van ruim €43.000,-. Dat willen we dit jaar minimaal verdubbelen!

Hoe werkt de Zaanse Beursvloer?
De deelnemers kunnen elkaar ontmoeten bij verschillende thema-hoeken (communicatie, financiën, organisatie, personeel). Daar helpen hoekmannen indien nodig om vraag en aanbod te verbinden. In het midden van de Beursvloer matcht het overige vraag en aanbod. Voor maatschappelijke organisaties is een beperkt aantal fysieke presentatieplekken beschikbaar. Waarom? Om uw organisatie en vragen op originele wijze te promoten!

Succesvol matchen
Voorbereidende bijeenkomst 21/9
Graag helpen wij maatschappelijke organisaties om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op het maken van matches. Daarom organiseren wij op vrijdagmiddag 21 september een bijeenkomst vol tips en voorbeelden. Bij BIND op het Hembrugterrein, van 15:30-17:00 uur, inclusief borrel na afloop.

Wilt u zich aanmelden voor 21 september en of 19 oktober? Laat het ons weten via info@zaanseuitdaging.nl!

Deelname is gratis. Een impressie van de beursvloer van 2017 vindt u hier.

Programma:
Datum: vrijdag 19 oktober 2018
Locatie: Lab-44, Middenweg 44, 1506 PP Zaandam
Inloop: 15.00 uur
Beursvloer: 15.30-17.00 uur
Netwerkborrel: 17.00-18.00 uur

Deel het bericht:
"5e Zaanse Beursvloer in Lab-44"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Twee mobiele basketbalpalen

Wat een mooi maatschappelijk én financieel resultaat van het Zaanse Gezonde Tochie van Rotary Club Zaanstad! En wat een verrassing

Partnerschap Rabobank verlengd

Samen met alle (6) Noord-Hollandse Uitdagingen tekenden we een nieuwe partnerovereenkomst met de Rabobank. Voor drie jaar. Heel fijn! Dat

‘Safe space’ regenboog-middag

Afgelopen week was Stichting De Zaanse Regenboog met 11 vrijwilligers en 14 (lhbtiq) statushouders te gast bij Restaurant De Kraai

Filmpje jaarlijkse Beursvloer

Onze Zaanse Beursvloer van eind september gemist? Met dit filmpje kun je de sfeer proeven. Bovendien legt Zaanse Uitdaging manager

Scroll naar boven