Jaarlijkse Beursvloer

28 september 2023, 15:30-17:00

Doe je mee?

 

Sinds 2016 organiseren wij jaarlijks de Zaanse, maatschappelijke Beursvloer. Dit landelijk beproefde concept leidt in de Zaanstreek ieder jaar tot tientallen matches, met gesloten beurs. Ben je erbij in de Bullekerk op 28 september van 15:30-17 uur?

Tijdens deze energieke, succesvolle bijeenkomst wisselen maatschappelijke organisaties en bedrijven hun hulpvragen en aanbod uit. De onderlinge matches zijn altijd heel divers. Het kan letterlijk van alles zijn op het vlak van menskracht, materialen of kennis. Zoals financieel advies, een communicatieplan,  en tweedehands ICT-apparatuur, tot technische werkzaamheden, een uitje voor vrijwilligers of schoonmaakklussen.

Hoe het werkt
Na de start van de Beursvloer ga je op zoek naar vraag of aanbod, op basis van de Beursvloerlijst die je vooraf ontvangt. En als je eenmaal met iemand in gesprek bent, kan het zomaar zijn dat je tot een nog betere match komt dan je vooraf dacht. Om elkaar te vinden dragen ondernemers een oranje batch en maatschappelijke organisaties een groene. Bovendien zijn er themahoeken, zoals: financiën, communicatie, organisatie en menskracht. 

Match gevonden!
Heb je een match? Dan vul je samen het matchformulier in, waarna Zaannotarissen een check doet. In de maanden na de Beursvloer houdt de Zaanse Uitdaging een vinger aan de pols en checken we of matches uitgevoerd zijn.

Aanmelden
Doe mee en meld jouw aanbod hier aan: 
Beursvloer-formulier

Scroll naar boven