Scouting Assendelft – rekje oliebollen, bankjes

Twee aanvragen:
1) Voor onze jaarlijkse Oliebollenactie op 31 december zijn wij op zoek naar goede uitlekroosters. De oliebollen die op 31 december vanaf 1.00 uur ‘s nachts tot ongeveer 11.00 uur ‘s morgens gebakken worden, die worden op grote roosters in een warme zaal opgeslagen om gedurende oudjaarsdag op 2 locaties in het dorp verkocht te worden. De huidige roosters zijn zwaar en hebben scherpe randen. Enkele hebben houten randen, wat niet echt hygiënisch is. Eerder hebben we al iets geprobeerd met kunststof, maar dat is ook niet echt succes gebleken.
Graag komen wij in contact met een ondernemer of meerdere die met ons mee kunnen denken over nieuwe roosters. Totaal gaat het volgens ons om een oppervlakte van ongeveer 16 m2 rooster, mogelijk verdeeld over 8 roosters. Nu is 31 december 2017 misschien wat kort dag om dit te realiseren, maar geeft wel gelegenheid voor de ondernemer(s) om te komen kijken naar hoe het bakken van de bollen in zijn werk gaat. Mogelijk kunnen we dan in 2018 nieuwe roosters in gebruik gaan nemen.
2) In onze zalen hebben wij bankjes om te zorgen dat onze jeugdleden tijdens de opkomsten kunnen zitten aan enkele tafels. Deze houten bankjes gaan inmiddels al ruim 20 jaar mee en door het gebruik begint nu de zitting op diverse plekken te scheuren en zelfs af te breken. Wij zijn op zoek naar een ondernemer die ons van hout kan voorzien of zelfs de bankjes voor ons kan maken. Het gaat om bankjes van ongeveer 225 cm lang die door 2 kinderen van 7 jaar oud wel goed te tillen zijn.
Meta Woudstra-Kroon, meetlady1981@gmail.com

Zie hier het nieuwsbericht over de geleverde bankjes>>

Scroll naar boven