Uithoek / Zaanse bewoners bedrijven buurthuis opknappen

Mijn naam is Wendy Schippers moeder van 4 kinderen en woonachtig in Zaandam. Ik zet me al een tijdje in voor deze prachtige buurt rond Straat Davis Zaandam. Nu is het echter het geval dat wij een leuk buurthuis hebben maar we tegen een aantal dingen aan lopen om het buurthuis echt toegankelijk te maken voor iedereen, jong en oud. Daarbij moet u denken aan interieur een keuken of kastjes, keuken spullen oven (geen gas) hout, verf, laminaat we willen het gebouw weer opknappen nu is mijn vraag natuurlijk: kunnen jullie ons hier bij helpen?

Missie organisatie: Onze missie is: samen doen, samen denken. Het buurthuis moet toegankelijk zijn voor iedereen, waar we dus kookles kunnen geven aan de kinderen, budget koken, fit met ouderen en jongeren bingo-avonden, naaiclubje moeder en kind, koffie ochtend, sport en spel, knutselen, te veel om op te noemen! Ik wil dat het buurthuis ook open is voor kinderen die bijvoorbeeld niet op vakantie kunnen door wat voor reden dan ook, zodat elk kind met veel plezier terug kan kijken: ik heb óók een leuke vakantie gehad.

Scroll naar boven