shirts voor Stichting Feaz

 

Stichting Feaz organiseert Science-fun workshops bij kinderopvang en basisscholen. Feaz heeft de Zaanse Uitdaging gevraagd of er kinderlaboratoriumjasjes beschikbaar zijn om de workshops een extra dimensie te geven voor de kinderen. Na een zoektocht is het helaas niet gelukt om jasjes te vinden, maar zijn er wel shirts geschonken.

Uniforme uitstraling
De shirts kunnen in tegenstelling tot de laboratoriumjasjes gebruikt worden voor veel verschillende activiteiten. Belangrijk is dat een uniforme kleding-uitstraling past binnen filosofie van de stichting, ook bijvoorbeeld bij dansvoorstellingen. Ons matchgroep-lid Ton van der Laan, van bouwbedrijf Van der Gragt, heeft de shirts via zijn netwerk beschikbaar gekregen. Naast hem op de foto Felicia Aardema van Stichting Feaz en haar kleindochter, die vaak meehelpt.

Feaz
Feaz heeft een divers (multicultureel) aanbod van activiteiten. Zo komen, met name kinderen, met van alles in aanraking, leren veel en hebben plezier. Door middel van deze workshops wordt ook de belangstelling gewekt en kan men zich verder gaan ontwikkelen op bepaalde gebieden. Uitgangspunt is het maatschappelijk bezig zijn met/voor doelgroepen zoals kinderen (0-4 jaar en 4-12 jaar) scholieren, studenten, tienermoeders, ouderen en mensen met een beperking. Voornamelijk de kinderen krijgen veel zelfvertrouwen, wetende dat ze meedoen met iets waar ze anders niet zo goed mee durven doen. Dat is de beloning voor deze stichting.

Scroll naar boven