Harmonie Apollo: Mankementen pand

Het eigen gebouw van Harmonie Apollo gaat wat mankementen vertonen. Urgent is nu dat er een nieuw kozijn en raam geplaatst moet worden en dat er een aantal houten beschoeiingen vervangen en geschilderd dienen te worden.
Harmonie Apollo Zaandijk is een muziekvereniging voor alle leeftijden en gezindten. De intentie is om de contributie laag te houden zodat iedere muzikant kan aansluiten, meespelen. Er zijn instrumenten beschikbaar en er wordt ook lesgegeven. Apollo heeft een eigen gebouw in de Boschjesstraat in Koog a/d/ Zaan. Het onderhoud van dit authentieke pand wordt door de leden zelf gedaan. Echter door de stijgende leeftijd van leden en drukke werkzaamheden is dat niet meer altijd te doen. Daar willen we heel graag wat extra hulp bij hebben.

Update juni 2020: De aanvraag is door de matchgroep opgepakt. Matchgroeplid Ron Kistemaker heeft Apollo bezocht en foto’s gemaakt van het kozijn en doorgestuurd aan BOUWMENSEN. De leerlingen van BOUWMENSEN kunnen dit oppakken als een mooi project en stage opdracht.

Scroll naar boven