Zuiver en Susan Rietveld helpen ondernemer

Hulp gezocht voor jonge horeca-ondernemer.
Samen met Zuiver B.V. designmeubelen en Susan Rietveld van Stuff & Styling, is de Zaanse Uitdaging in actie gekomen! Door een samenloop van omstandigheden, gecombineerd met corona, kon de ondernemer heel lang niet opengaan. Dankzij een grootschalige renovatie door een nieuwe pandeigenaar en de juiste vergunning, kan hij nu eindelijk eten bezorgen.
Maar er is nog een probleem… het pand – op een zichtlocatie – stond slecht bekend in de wijk. Een imago-verbetering is noodzakelijk. We zorgen daarom ook voor een huis-aan-huis flyer. Samengevat: we helpen de ondernemer en liften tegelijk de buurt!

Het plan van Susan, zorgt voor een tropische uitstraling.
Zuiver B.V. leverde hele mooie items, zie foto. We zijn we nog op zoek naar (restjes) verf in primaire/vrolijke kleuren, een paar pallets, hout, rieten matten/tuinhek, planten, muziekinstrumenten (decoratie) en emaille reclamebordjes. Kan je iets betekenen, dan gaat Susan daarmee aan de slag! Mail naar info@susanrietveld.nl.

Het verhaal over de restyling verschijnt binnenkort als filmpje op de site van De Orkaan. Want: journalist Merel Kan, zette dit project in gang.
#Orkaan #Zuiver #NU

Scroll naar boven