A&A Capacity wordt ‘Vriend van de Uitdaging’

Ari Rafimanesh, Algemeen Directeur van A&A Capacity, geeft maar al te graag gehoor aan onze oproep. Hij was al zeer betrokken bij ons werk maar vanaf nu is hij officieel ‘Vriend van de Uitdaging’. Daar zijn wij enorm blij mee!

“Ik vind het belangrijk dat de Zaanse Uitdaging verbindingen legt tussen de maatschappelijke instellingen en het bedrijfsleven, dat is heel hard nodig”, aldus Ari.

Een dag voor het bezoek van Matchgroep-lid Cynthia Elmers liepen er nog tientallen leerlingen van het Saenredam college over de vloer bij A&A Capacity. De leerlingen mochten er actief aan de slag om te verkennen hoe het is om te werken binnen de ICT en zelfs meehelpen met het bouwen van een game.

Ari geeft aan het fijn en belangrijk te vinden om op deze manier met zijn bedrijf een bijdrage te kunnen leveren aan de samenleving.

Onze Matchgroep gaat in 2019 actief op zoek naar meer ‘Vrienden van de Uitdaging’. Mocht u hier, als bedrijf, niet op willen wachten en ons ook steunen neem dan contact met ons op. Alvast hartelijk bedankt voor uw maatschappelijke betrokkenheid!

Mail naar: info@zaanseuitdaging.nl

Scroll naar boven