Bedrijven Vereniging Wormerland partner van Zaanse Uitdaging

Bedrijven Vereniging (BV) Wormerland en de Zaanse Uitdaging zijn een partnerschap aangegaan. Daardoor gaat de Zaanse Uitdaging nu ook actief aan de slag met aanvragen van maatschappelijke organisaties uit Wormerland. De ondernemers in Wormerland zetten zich vervolgens in om met gesloten beurs maatschappelijke aanvragen in te vullen. Thijs van Baar (voorzitter BV Wormerland) en Nico van Braam (voorzitter Zaanse Uitdaging) tekenden daar beiden voor.

Matchgroep
Aanvullend neemt communicatiespecialist André Klijnsma als ondernemer uit Wormer zitting in de Matchgroep van de Zaanse Uitdaging. De Matchgroep komt vier keer per jaar bij elkaar om vragen van maatschappelijke initiatieven en aanbod van bedrijven te bespreken. Daarnaast organiseert de Zaanse Uitdaging jaarlijks onder andere de Zaanse Beursvloer en Hart- en Zieldagen.

Foto: Vlnr Gerben Floris (BV Wormerland), Bas Husslage (manager ZU), Nico van Braam (voorzitter ZU), Thijs van Baar (voorzitter BV Wormerland), André Klijnsma, Jan Koomen, Ruben de Bruin en Remco de Vries (allen BV Wormerland). Fotograaf: Fred Wolf.

Scroll naar boven