16 december tweede online editie van de Zaanse Beursvloer in 2020 én Benefietavond

Meteen aanmelden? Klik hier!

Graag jouw speciale aandacht voor onze Zaanse Benefietavond op 16 december van 20-21:15 uur. Die organiseren we samen met gemeente Zaanstad, vanuit de Bullekerk. Want: de maatschappelijk nood is hoog tijdens de tweede corona-golf. Het is hard nodig om als samenleving de handen ineen te slaan tijdens de aankomende corona-winter! Door invulling te geven aan prangende hulpvragen van kwetsbare groepen en maatschappelijke organisaties.

Wat doen we tijdens de Benefiet-avond?
Om 20 uur start een online Beursvloer. Wij houden een lijst bij van alle hulpvragen en het bedrijfsaanbod. Een dag voor het event ontvang je een mail met een link naar de online Beursvloer. Je klikt tien minuten voor de Beursvloer op de link. Om 20:00 uur opent wethouder Economische Zaken Hans Krieger de Beursvloer, vervolgens doorlopen de deelnemers een reeks van vier blinddates van ieder zes minuten. Na een korte pauze volgt en tweede ronde van vier blinddates. Je weet vooraf dus niet wie je in beeld krijgt. Maar geen zorgen! Wij plannen zoveel mogelijk gesprekken met ondernemers of maatschappelijke organisaties die aansluiten op jouw vraag of aanbod. Na ieder gesprekje geef je via ja/nee aan of je een vervolggesprek wilt. Heb je geen match? Dan gaan wij ons best doen om jouw vraag of aanbod op een later moment alsnog te matchen.

Ondertussen is een belteam in actie. Zij kunnen gebeld worden en regelen terplekke matches met maatschappelijk betrokken bedrijven. Het belteam is te benaderen via 06-15575771!

Beursvloer Zaanse Uitdaging

Datum: woensdag 16 december 2020
Tijd: 20:00-21:15 uur
Locatie: online

Aanmelden Doe mee met de Beursvloer via deze link! Of mail ons jouw benefiet-input: info@zaanseuitdaging.nl.

Om een beeld te krijgen van het soort matches dat gemaakt kan worden, vindt u hier een overzicht van de aanvragen die de afgelopen jaren zijn gedaan.

Wilt u meer informatie ontvangen? Mail dan naar info@zaanseuitdaging.nl!

Share This