8 oktober 2020 Beursvloer bij Inntel Hotel

Tijdens onze jaarlijkse, maatschappelijke Beursvloer in oktober, koppelen wij heel veel vraag en aanbod. Dan doen we door middel van een bruisende, energieke bijeenkomst van anderhalf uur. Tijdens de Beursvloer van 2019 werden maar liefst 78 matches gesloten door 170 aanwezigen, met een gekapitaliseerde waarde van bijna €180.000,-. Het invullen van de matchformulieren gebeurt ieder jaar onder toeziend oog van Zaannotarissen. Op donderdagmiddag 8 oktober 2020 vindt de Beursvloer voor de tweede keer plaats in het Inntel Hotel in Zaandam.

Wat gebeurt er op de Beursvloer?
Tijdens de energieke, anderhalf uur durende Beursvloer zijn de maatschappelijke organisaties en de ondernemers zelf aanwezig. Iedereen loopt rond, kan elkaar vinden in thema-hoeken en andere aanwezigen aanspreken om vraag en aanbod uit te wisselen. De onderlinge afspraken leggen de partijen vast in een samenwerkingsformulier, onder directe begeleiding van Zaan Notarissen.

Voorbeelden:
Buurtcentrum De Lorzie: communicatieplan
Buurtcentrum De Lorzie wil de omgeving informeren over activiteiten en mogelijkheden in het pand, maar weet niet goed hoe. De uitdaging vond een enthousiaste ondernemer. Communicatiebureau Team Klijnsma maakt een communicatieplan en adviseert over de uitvoering.

Oog aan de Zaan: ruimte en website
Twee vertegenwoordigers van Oog aan de Zaan – een groep blinden en slechtzienden – zochten een ontmoetingsruimte. Ook wilden ze graag een website die geschikt is voor mensen met een visuele beperking. We realiseerden beide matches. De ruimte wordt
inmiddels één zaterdagmiddag in de twee weken beschikbaar gesteld door de gemeente. En reclamebureau Oneted uit Wormerveer maakte een speciale website.

Stichting Leergeld: laptops minima-scholieren
Tijdens de beursvloer vroeg Stichting Leergeld Zaanstreek of de Uitdaging laptops beschikbaar kon stellen. Die gaan dan naar middelbare scholieren uit gezinnen in minima-situaties. Dat doen wij inmiddels vanuit ons inzamelingsproject van afgeschreven ICT-apparatuur. Het Zaanse bedrijfsleven doneert die apparatuur aan ons, waarna onze partner ICT Vanaf Morgen de harddiscs leegmaakt.

Wilt u aanwezig zijn tijdens de Beursvloer of meer informatie ontvangen? Mail dan naar info@zaanseuitdaging.nl!

Beursvloer Zaanse Uitdaging
Datum: Donderdag 8 oktober 2020
Tijd: 16.00 – 17.30 uur (inloop 15:30, borrel na afloop)
Locatie: Inntel Hotel Zaandam, Provincialeweg 102, 1506 MD Zaandam

Aanmelden graag via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc69_rfNcGC9rXljBJRwyeGE8PMq8Nv8SMWKGH4dwfG1EWPWQ/viewform

Share This