8 oktober Beursvloer in de Bullekerk

Direct aanmelden kan hier>>

Na lang en goed nadenken over de Zesde Zaanse Beursvloer op 8 oktober 2020 zijn we eruit: het gaat door! Dat is in aangepaste vorm mogelijk omdat we gebruik mogen maken van de prachtige, ruime Bullekerk; het cultuurpodium in Zaandam. Cancellen was voor ons geen optie, want de maatschappelijke organisaties hebben meer dan ooit hulp nodig. Alleen vorig jaar zijn er al 78 matches afgesloten met een gekapitaliseerde waarde van € 180.000! 

Voldoende afstand
In de Bullekerk kunnen we voldoende afstand van elkaar houden, zonder dat we door elkaar heenlopen. Dat is ook mogelijk dankzij een speciale carré-opstelling van tafels. De ondernemers staan op een vaste plek achter de tafels en de maatschappelijke initiatieven lopen daar aan de andere kant omheen, met de klok mee. Bij de Beursvloer gaat het om het uitwisselen van kennis, het inzetten van menskracht of het beschikbaar stellen van materialen. Samen bepalen jullie of het tot een match kan komen. De onderlinge afspraken leggen de partijen vast in een samenwerkingsformulier, onder directe begeleiding van Zaannotarissen.

Andere vorm
Om het publiek te spreiden, organiseren we bovendien niet één Beursvloer van anderhalf uur. We starten met één uur Beursvloer en drie thema-tafels: materialen, kennis, menskracht. We starten om 15:00 uur en doen twee sessies van een uur, in een Corona-proof opstelling van 15:00-16:00 uur en van 16:30-17:30 uur. Kom je als ondernemer met gesloten beurs menskracht, materialen of kennis beschikbaar stellen? Of kom je als maatschappelijke organisatie om een hulpvragen op te lossen? Op de Beursvloer matchen we beiden. Reserveer de middag van donderdag 8 oktober alvast in uw agenda!

Voorbereiding maatschappelijke initiatieven 10 september
Je zet je in voor een maatschappelijke organisatie en bent voornamelijk bezig de vrijwilligers te begeleiden en alles op de rit te krijgen en te houden. Maar welke hulp kun je hiervoor gebruiken? En hoe vertaal je deze hulpvraag scherp zodat het duidelijk is wat je precies wilt en verwacht? Tijdens de beursvloer op 8 oktober kun je deze hulpvraag stellen aan ondernemers, maar hoe verkoop/presenteer je jouw vraag het beste?

Wij organiseren op 10 september een workshop voor maatschappelijke initiatieven om de hulpvraag scherp te krijgen zodat je tijdens de Beursvloer op 8 oktober goed uit de voeten kunt komen. Erik Aapkes van Blueprint Management Consultants en Bas Husslage van Tekstbureau Woordenschat zullen de workshop begeleiden. Aan het einde van de workshop worden een aantal pitches gefilmd voor vertoning tijdens de Beursvloer op 8 oktober.

Ben je ook aanwezig? Het is een meerwaarde voor tijdens de beursvloer, maar ook in het verdere verloop van de organisatie. Aanmelden (naam, functie, organisatie) voor de workshop graag via info@zaanseuitdaging.nl.

Om een beeld te krijgen van het soort matches dat gemaakt kan worden, vindt u hier een overzicht van de aanvragen die de afgelopen jaren zijn gedaan.

Wilt u meer informatie ontvangen? Mail dan naar info@zaanseuitdaging.nl!

Beursvloer Zaanse Uitdaging
Datum: Donderdagmiddag 8 oktober 2020
Tijd: Inloop 14.30 uur. We starten om 15:00 uur en doen twee sessies van een uur van 15:00-16:00 uur en van 16:30-17:30 uur
Locatie: Bullekerk, Westzijde 75, Zaandam

Aanmelden graag via de button of deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FA

Share This