Beursvloer Match Zuiver & Local Heroes gerealiseerd

Tijdens onze jaarlijkse maatschappelijk Beursvloer in oktober 2021 maakte het Zaanse bedrijf Zuiver Group een match met organisatie Local Heroes. De vraag was: laat een groep jongeren op leerzame wijze kennismaken met de ins & outs van het bedrijf.

Nu de corona-regels zijn losgelaten, is de match uitgevoerd. De jongeren op de foto startten met de lunch in het bedrijfsrestaurant, inclusief een bedrijfspresentatie. Dat gaf een beeld van de verschillende bedrijfsonderdelen, van magazijn tot finance en creatie. Ook vertelde mede-oprichter van ZUIVER Jaap Landsaat over Banketbakkerij Landsaat, een tweede bedrijf dat hij heeft opgezet. Daarna volgde een rondleiding door het ZUIVER-bedrijfspand, plus uitleg over de soorten vacatures en de daarvoor benodigde ervaring en scholing.

Tot slot kregen de jongeren sollicitatietips. Ze stelden goede vragen tijdens deze interactieve, leuke en zeer nuttige middag. Zo zijn deze jongeren een mooie ervaring rijker, die ze zal helpen bij de start van hun loopbaan!

Scroll naar boven