Even voorstellen: matchgroep-lid Cynthia Elmers

Regelmatig stellen we één van onze Matchgroep-leden voor. De Matchgroep komt viermaal per jaar bij elkaar om vragen van maatschappelijke initiatieven te koppelen aan aanbod van bedrijven. Dit keer Cynthia Elmers.

‘Na 20 jaar woonachtig te zijn in het mooie Wormerveer, en daarbij sociaal actief in Zaanstad, kan ik mijzelf een goed geïntegreerde Zaankanter noemen. Naast mijn carrière als commercieel manager en functies op het gebied van sales en events, heb ik altijd vrijwilligerswerk gedaan. Ik vind het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn en mijn kennis en kunde in te zetten voor een betere samenleving.

Zo ben ik bijvoorbeeld acht jaar bestuurslid PR en Communicatie geweest bij de Zaanse Stichting Dierenzorg en heb ik evenementen georganiseerd in het Wilhelminapark te Wormerveer.

Sinds kort mag ik mijzelf matchmaker noemen bij de Zaanse Uitdaging en daar ben ik erg trots op. Een prachtige organisatie waar betrokken personen hun netwerk inzetten om stichtingen en verenigingen te ondersteunen.

Binnenkort ga ik met voorzitter Nico van Braam voor een bedrijfsbezoek naar Choku Gym in Zaandam. Een belangrijke plek in de wijk Poelenburg, waar veel goede dingen gebeuren. Wij gaan in gesprek met eigenaar Ivan Nikolov, om te bekijken wat de Zaanse Uitdaging voor hem kan betekenen. Dat er nog maar vele Zaanse Uitdagingen mogen volgen!’

Scroll naar boven