Goede Zaken Workshop

Goede Zaken Workshop op 7 september

Namens Rabobank Foundation en de Nederlandse Uitdaging bieden wij maatschappelijke organisaties en initiatieven gratis een workshop Goede Zaken® aan op maandag 7 september van 19:30 tot 22:00.

De workshop leert jaarlijks honderden stichtingen, verenigingen en initiatieven succesvol samenwerken met bedrijven. Goede Zaken® is een praktische workshop met veel voorbeelden uit de praktijk en ruimte voor al uw vragen. Meer informatie over deze workshop is te vinden op: Meer informatie: www.goedezaken.eu.

Waarom meedoen met de workshop?

  • U krijgt antwoord op de vraag hoe u kunt samenwerken met bedrijven, juist in deze tijden van bezuinigingen.
  • Naast een leuke en leerzame avond levert de workshop 90% kans op een succesvolle samenwerking met een bedrijf ofwel ‘beursvloermatch’!
  • U leert wát bedrijven kunnen bijdragen aan uw belangrijkste plannen en wensen. Aan het eind van de avond heeft iedere organisatie haar eigen vraag en aanbod gereed.
  • U weet na de workshop wat u aan bedrijven kunt vragen en wat uw organisatie te bieden heeft.
  • U ontvangt een informatiemap die u helpt om andere bestuursleden en vrijwilligers te informeren.

Vol is vol, dus meldt u snel aan! U kunt zich aanmelden via www.platformaandezaan.nl. Indien de workshop vol is, wordt u op de reservelijst geplaatst. Voor vragen kunt u contact opnemen met Marleen Althuizen via 06-14459946.

Scroll naar boven