Matchgroeplid Tom Dekker

Regelmatig stellen we één van onze Matchgroep-leden voor. De Matchgroep komt viermaal per jaar bij elkaar om vragen van maatschappelijke initiatieven te koppelen aan aanbod van bedrijven.

Zaanse uitdaging op het dak van scouting‘Ik ben Tom Dekker, 45 jaar, getrouwd, heb twee kinderen en woon in Zaandam. Ik werk in loondienst bij Kuijs Reinder Kakes en ben verantwoordelijk voor het onderdeel bedrijfsverzekeringen.

Waarom ik in de matchgroep zit? Ik heb zelf een zoon met een beperking. Het valt mij op dat aan mensen zoals hij, niet altijd dezelfde mogelijkheden wordt geboden als aan mensen zonder beperking. Vanuit deze gedachte is het belangrijk om elkaar te helpen.

De afgelopen jaren heb ik diverse matches begeleid, waaronder het laten plaatsen van nieuwe dakbedekking bij Scoutingvereniging Assendelft. Maar ook bijvoorbeeld het leveren van tweedehands bureaustoelen en computerschermen aan diverse stichtingen en verenigingen. En nu ben ik bezig met het leveren van geluiddempende wandbekleding voor een beter geluid in de ruimte van een stichting.’

Scroll naar boven