Nieuw dak voor scouting Assendelft

Scouting Assendelft diende bij ons een aanvraag in voor nieuwe dakbedekking. Voorzitter van De Zaanse Uitdaging Nico van Braam en matchgroep-lid Tom Dekker (verzekeringsadviseur bij Kuijs Reinder Kakes) vonden twee bedrijven bereid om de dakbedekking te sponsoren. BOKO Dakbedekkers schonk het materiaal (70m2) en op 20 oktober klaarde Skyline Dakwerken uit Krommenie de klus.

Zaanse uitdaging op het dak van scouting
Links Stephan Overwater eigenaar van Skyline Dakwerken, zijn collega Danny van Buren en rechts Matchgroep-lid Tom Dekker (Kuijs Reinder Kakes). Fotografie: Fred Wolf

Geringe financiële middelen

Het platte dakdeel van Scouting Assendelft aan de Veenpolderdijk 23 was hoognodig aan vervanging toe. Door de geringe financiële middelen van de scoutingvereniging zocht vrijwilligster Meta Kroon naar een alternatief. Die vond ze door haar vraag online in te dienen op www.zaanseuitdaging.nl. Vier keer per jaar bespreekt de zogeheten Matchgroep van De Zaanse Uitdaging de aanvragen. Daarna krijgen aanvragers te horen of een matchgroep-lid een bedrijf in zijn of haar netwerk bereid vindt de vraag in te willigen.

Scroll naar boven