Personeel Duyvis Wiener klust hele dag voor Zaanse samenleving

Voor het zesde achtereenvolgende jaar heeft Royal Duyvis Wiener uit Koog aan de Zaan het personeel een werkdag lang ingezet voor de Zaanse samenleving. Tijdens deze zogeheten Hart en Zieldag op 17 juni zijn zeventien maatschappelijke projecten geholpen met allerlei klussen. Naar grote tevredenheid!

De Hart en Zieldag is georganiseerd met Stichting De Zaanse Uitdaging. In totaal zijn zeventien projecten geholpen met een grote diversiteit aan kleine en grote klussen. Zo is er veel schilderwerk gedaan voor Stichting Dierenzorg Zaandam, in de Noorderkerk in Zaandam en bij Kinderboerderij Darwinpark. Metaal- en elektriciteitswerk verricht voor culturele stichting Bind op het Hembrugterrein. Diverse klussen geklaard voor orthopedagogische praktijk De Regenboog in Krommenie. Een keur aan graaf- en baggerwerkzaamheden gedaan in de Heemtuin van Zaandam. Bij De Zonnehoek in Krommenie is allerlei tuinwerk verricht. Bij het Erasmushuis in Zaandam zijn rolstoelen schoongemaakt, gevolgd door autoritjes met bewoners.

Nog meer projecten

En er gebeurde nog veel meer! Bij verzorgingshuis De Bloesem in Wormerveer is een terras veertig centimeter opgehoogd in opdracht van Stichting Mantelzorgers Onder Elkaar. Bij Zorgboerderij Humanimal in Zaandam is de hele hooischuur leeggeruimd en een straatje herstraat. Bij Bakkie Leut aan de Zaan in Wormerveer zijn bouwhekken fraai bekleed en beschilderd. In het Verkadepaviljoen van het Zaans Museum werd een historische machine gerepareerd. Voor de Kernschool in Assendelft is allerlei herstelwerk gedaan. De buurttuin in Poelenburg beschikt weer over een opgeknapt tuinhuis. Voor de Prinsenstichting is geklust met cliënten. Drie locaties van Stichting Mies kregen klushulp. En het Wilhelminapark in Wormerveer kon ook op klushulp rekenen.

Ook in 2017

In 2017 vindt opnieuw een Hart en Zieldag plaats als co-productie van de Zaanse Uitdaging en Royal Duyvis Wiener. En ook dan worden weer talloze projecten geholpen.

 

img_3662

Scroll naar boven