Save the date | 4e Zaanse Beursvloer 20 oktober Lab-44

19 juli 2017

4e Zaanse Beursvloer

20 oktober 2017 | 15.00 – 19.00 uur | Lab-44 Zaandam

De Zaanse Uitdaging nodigt uw organisatie of bedrijf van harte uit mee te doen aan de Zaanse Beursvloer op vrijdagmiddag 20 oktober 2017.

Wat is de Zaanse Beursvloer?
De beursvloer is een evenement waar maatschappelijke organisaties en bedrijven bij elkaar komen om ‘deals’ te sluiten met gesloten beurs.
Stichtingen, verenigingen en organisaties zijn op zoek naar vakkennis, materialen en vrijwilligersuren voor het uitvoeren van klussen. Precies dat wordt aangeboden door de aanwezige bedrijven!

Meld uw organisatie of bedrijf aan!
Doe mee en meld u aan via onderstaande JA knop of stuur een e-mail met omschrijving van de vraag of het aanbod naar info@zaanseuitdaging.nl.


Hoe werkt de Zaanse Beursvloer?
De Zaanse Beursvloer ademt de sfeer van uit van een heuse beursvloer. Ondernemers en maatschappelijke instellingen ontmoeten elkaar bij de verschillende thema-hoeken waar de Hoekmannen vraag en aanbod aan elkaar knopen.
In anderhalf uur tijd zullen er zoveel mogelijk deals gesloten worden tussen de ondernemers en maatschappelijke organisaties. Elke deal wordt gesloten met een slag op de gong. Waarom zou een ondernemer, ‘om niet’ een maatschappelijke organisatie helpen? Iemand die al jaren meedoet, zegt het zo: “Het kost ons weinig moeite en het geeft veel energie!”

Deelname is gratis. Een impressie van de beursvloer van 2016 vindt u hier.

Programma:
Datum: vrijdag 20 oktober 2017
Locatie: Lab-44, Middenweg 44, 1506 PP Zaandam
Inloop: 15.00 uur
Beursvloer: 15.30-17.00 uur
Netwerkborrel: 17.00-18.00 uur

Deel het bericht:
"Save the date | 4e Zaanse Beursvloer 20 oktober Lab-44"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Twee mobiele basketbalpalen

Wat een mooi maatschappelijk én financieel resultaat van het Zaanse Gezonde Tochie van Rotary Club Zaanstad! En wat een verrassing

Partnerschap Rabobank verlengd

Samen met alle (6) Noord-Hollandse Uitdagingen tekenden we een nieuwe partnerovereenkomst met de Rabobank. Voor drie jaar. Heel fijn! Dat

‘Safe space’ regenboog-middag

Afgelopen week was Stichting De Zaanse Regenboog met 11 vrijwilligers en 14 (lhbtiq) statushouders te gast bij Restaurant De Kraai

Filmpje jaarlijkse Beursvloer

Onze Zaanse Beursvloer van eind september gemist? Met dit filmpje kun je de sfeer proeven. Bovendien legt Zaanse Uitdaging manager

Scroll naar boven