Live-ondersteuning na corona

Bij deze neem ik contact met u op inzake een eventuele samenwerking op het gebied van ondersteuning voor sociaal ondernemers, initiatieven en stichtingen gedurende en nu ook na deze Corona tijd.

Na deze Live On Line ondersteuning te hebben gegeven in o.a. Amsterdam (Sociale Helden West), Nijmegen e.d. willen wij deze ook graag uitzetten in meerdere gemeenten en bij meerder projecten.
Uit de reflectie op de verschillende fasen van deze crisis en hoe de projecten en sociaal ondernemers hiermee omgaan blijkt dat het aangereikt krijgen van concrete handvatten en de steun van en uitwisseling met andere sociaal ondernemers/projecten heel waardevol voor de deelnemers aan de cursus.

Nu we concreter weten wat deze live online ondersteuning oplevert voor de deelnemende sociaal ondernemers/projecten en stichtingen en welke werkvormen goede aansluiting bieden bij hun vraagstukken in deze tijd, zouden we graag meerdere hiervan laten profiteren.

En dan het liefst in samenwerking met een al bestaand en werkend netwerk op die gebieden zoals in Zaanstad De Zaanse uitdaging.
Op die manier kunnen we elkaar en juist ook die initiatieven en stichtingen ondersteunen met een al ontwikkeld aanbod en op die manier ook samen met jullie de projecten ondersteunen en verbindingen ook versterken. En wellicht hebben jullie nog meer ideeën ook.

Mocht u meer interesse hebben over wat voor aanbod het gaat, hoe dat zou kunnen werken en open staan voor een uitwisseling, hoor ik graag van u.
Stuur u dan graag extra informatie toe en wellicht heeft u interesse in een rondleiding door deze digitale sessies om een beter beeld te krijgen.

Met vriendelijke groet

Marguerite Evenaar
Selab.nl
Nieuwezijds Voorburgwal 21-1
1012 RC Amsterdam
06 10900403
marguerite@selab.nl

Scroll naar boven